Zoals Retro Willems antwoordt verslaat hij Donald Trump

02 maart 2016 | StefanS | .... kopt binnen

We schrijven woensdag 24 februari 2016. PSV speelde in eigen huis 0-0 tegen Atlético Madrid en de Carlton Banks look-a-like speelde zijn eerste Champions League wedstrijd. Reden voor feest zou je zeggen, echter was er geen glooiing op het gezicht te zien. Retro Willems reageerde alsof hij vier ronden in de ring had overleefd tegen Conor McGregor. Stoïcijns als de 46ste president van de Verenigde Staten. (0:00) ‘Jetro is het glas half uuh.. vol dat de nul gehouden is en een aardige uitgangspositie of halfleeg dat er niet gewonnen is vandaag?’ (let op Retro’s blik)

Ik denk uuuh.. halfvol.. het is gunstig voor ons. En natuurlijk met een nul nul daar.. uuh hier bedoel ik. Is het gunstig.

Wat een prachtige opbouw. Je ziet dat Retro ergens naar toewerkt in zijn betoog. De eerste zin geeft aan dat hij zich identificeert met de positivo’s om ons daarna op een dwaalspoor te zetten met tijd en locatie. Vervolgens weet hij ons te belonen met exact dezelfde zin. In exact dezelfde woorden. Bloemen zijn mooi want...in een vaas..uuh in de wei bedoel ik..ze zijn mooi.

(0:19) Het was een echt voetbalgevecht he? (Prachtige gesloten vraag. Puik stukje journalistiek)
Klopt en ja..Dit zijn ook mooie wedstrijden die je op dat moment speelt. Je kan niet altijd voetballend winnen natuurlijk...en uuh zoals ik heb gezien..hadden ze..psff.. hadden zuuuh..Twee of drie procent... MEER.. balbezit als ons maarja dan zie je dat het om resultaat gaat. Dat wij...eigenlijk nul nul hier spelen dat voor ons gunstiger is..

Die journalist kan net zo goed een frikandel speciaal bestellen want dit antwoord slaat kant nog wal. Ook mooie wedstrijden? In tegenstelling tot wat? Wie heeft er gewonnen met deze brilstand?. Over bril gesproken Retro waar was die van jou? Ik wou dat ik dit antwoord had verzonnen. Gelukkig zet journalist met een volle maag en uien om zijn mondhoek de linksback direct op zijn plek.

(0:42) Ben je het met mij eens dat het twee verschillende helftalluuuuh.. twee verschillende helften waren? De eerste helft was het een wedstrijd de andere helft uuh vooral tegenhouden. Vergeet Retro even. De verslaggever luistert totaal niet wat de toekomstige wereldleider het volk zojuist heeft gebracht. Nul reactie krijgt hij op zijn antwoord. Nul diepgang in de volgende gesloten vraag. Newsflash: een wedstrijd heeft meestal twee helften. Uit beleefdheid reageert Retro maar ik doe dat niet. NEXT QUESTION! Weetje wat? Strafbeurt slaan ook de volgende vraag over. Doorspoelen naar het slotakkoord.

(1:17) Wat kunnen wuuh verwachten.. van .. de wedstrijd over drie wekuuuh verwachten...met....DEZE..wed..strijd.. in het achterhoofd?
Jaaahhuuhh..pfff. Ik weet niet wat je moet verwachten...want uuh.. we spelen natuurlijk uit. En dan is het bij hun.. En dat is uh.. heel anders als uuuh hier he? ... Klimaat... accommodatie...alles is anders... en dan uuh.. dan moeten we ons zelf goed voorbereiden he?

Een pessimist zou zeggen dat dit antwoord slaat als kut op Dirk. Antwoorden op niveautje nul. Uitspelen is meestal bij de tegenpartij. In Spanje hebben ze inderdaad ander weer. Wanneer je niet thuis slaapt, slaap je in een andere accommodatie. Maar het is hoopvoller voor de natie om te kijken door de lenzen van een optimist. Wanneer je op dit niveau antwoorden geeft hoef je nergens verstand van te hebben. Dan wordt ALLES mogelijk.

Laten we twee vragen die Obama in januari dit jaar opstelde voor zijn toekomstige vervanger beantwoorden in Retro Willems-stijl.

Obama vraagt 1: ‘Hoe houden we Amerika veilig en leiden we de wereld zonder een politieagent te spelen?
Ja uuuh.. dat is lastig.. politieagenten zijn ook mensen.. en hebben wapens.. dus dat.. je kan niet altijd.. VEILIG.. spelen natuurlijk... en zoals ik heb gelezen.. hebben .. psfff.. 91 of 92 procent van de wapens hebben een veiligheidspal.. Dat moet toch genoeg zijn..Het gaat tenslotte om Amerika..he?  

Obama vraagt 2: ‘Hoe laten wij de technologie voor en niet tegen ons werken? Vooral wanneer we zoiets urgents moeten tackelen als klimaatverandering?
Jaaahhuuhh..pfff. Ik weet niet wat je moet verwachten...want uuh.. Want als we uitspelen.. en dat is niet thuis.. Je moet gewoon altijd hard werken.. Goed voorbereiden.. Uit spelen is altijd een klimaatverandering.. alles is dan anders.. Accommodatie ook.. Tackelen wacht ik altijd mee.. Gewoon op je stokken blijven staan. 0-0.. Dat is mijn uitslag..  en daar zult u het mee moeten doen..

Conclusie
Op de vooravond dat de aarde vergaat tik ik stuk. Vannacht gaat Super Tuesday de doorslag geven of het machtigste land van de wereld een president krijgt met een hamsterkapsel en precies dezelfde interviewtechniek als die van een profvoetballer. Deze column lijkt een uitvergroting van de waarheid; echter beantwoord Donald Trump vragen op het Retro Willems-niveau. Bekijk onderstaande video als bewijsmateriaal.  Vannacht komt de doorslag of de wereld is doorgedraaid of niet. Ik houd mijn hart vast, trek mijn geliefde tegen mij aan en begeef mij langzaam naar mijn Doomsday Prepkelder. Mocht ik jullie niet meer spreken. Tabee.. het was een prachtige tijd. Over vier jaar kom ik naar buiten wanneer Retro Willems het stokje overneemt. Tot die tijd... goed voorbereiden he?

Dit interview zal de boeken ingaan als Retro's gooi naar het presidentschap

Hier kunt u Donald Trump en Retro Willems vergelijken


 

Stefan SmeenkSmeenk is onze wekelijkse columnist die elke zondagavond trouw met een bord bami op schoot, kritisch de samenvattingen bekijkt. Neem daar alle afleveringen van Voetbal International, Studio Voetbal, het Sportjournaal, FOX Sports en de sportkatern van de dagbladen bij. Elke woensdag zal Smeenk de miljardenbranche van het betaald voetbal tegen het licht houden en daar verslag van uitbrengen. Soms ludiek, dan weer bot en af en toe vertederend maar altijd louter en alleen voor uw vermaak. 

Lees ook:

- Eerste winteraankoop Ajax bekend: Colin Kazim-Richards
De beklemmende Adidas-spermatozoïdenkledij van '74 is aansprakelijk voor deze kansloze generatie
- De Eredivisie is een nichtendisco
- De tranen van Foppe
- Een verbitterd live verslag van Nederland - Tsjechië 
- Uitgelekt de sms-conversatie tussen Danny Blind en Phillip Cocu 
Wereldfilosoof Quincy Promes zet onze maatschappij op scherp
In de naam van Blatter, FIFA en de schijnheilige geest
Een volwassen man in trainingspak


 

FacebookTwitterGoogle+
Deel dit met vrienden via:
TwitterFacebookGoogle+WhatsApp

Bekijk ook..

Laatste reacties

http://mewkid.net/who-is-xandra/ - Buy Amoxicillin Online Amoxicillin 500 Mg atq.ifgd.voetbaltube.com.ues.bc http://mewkid.net/who-is-xandra/

http://mewkid.net/who-is-xandra/ - Amoxicillin 500 Mg Amoxicillin Online gcb.nxou.voetbaltube.com.gqi.ka http://mewkid.net/who-is-xandra/

vardenafil 20mg india manufacturer https://vegavardenafil.com/ vardenafil, dapoxetine)

generic tadalafil 40 mg https://elitadalafill.com/ tadalafil 40 mg daily

> > >
Zoals Retro Willems antwoordt verslaat hij Donald Trump