Sabia is al twee maanden lang, vier maanden zwanger

04 november 2015 | StefanS | .... kopt binnen

Als scribent moet niet bang zijn om zijn eeltloze klauwen zo af en toe eens vuil te maken. Natuurlijk, vaak kies je toch de stukken met nuance. Over de esthetiek van het voetbal, de vergankelijkheid van roem of de twijfels bij bestuurlijke voebalmachten maar zo nu wordt er van je verwacht dat je vuistdiep in de materie duikt. Dat verlangt het voetbalvolk van je dat je juist dat leest wat zij verachten.

Dus ziehier, puur voor uw vermaak. In het kader van de riooljournalistiek dat uiteindelijk ook journalistiek is, hier het resultaat hoe twee voetbalvrouwen de carrière van één voetbalman verkwanselen.

Rafael en zijn jeugdliefde
Voor degene die de afgelopen tijd onder een hunebed hebben getukt hier even een synopsis van het ‘glamourleven’ rondom Rafael van de Vaart. Raf ging een tijdje met dat Hunkemöllermokkeltje waarvan mij de naam even is ontschoten. Hunkemöllermokkeltje was vriendinnen met Sabia die op haar beurt weer met Khalid Boulahrouz ging. Sabia werd vrijgezel en inmiddels gingen de geruchten dat het Hunkemöllermokkeltje aan een KLM-piloot had geknabbeld. Heibel in de keet natuurlijk want Raf zag door het verraad van zijn vrouw de kans schoon om actrice Nikkie Plessen eens van de onderkant te begluren.

Sabia pikt Rafael in
De riooljournalisten tuimelden over elkaar heen van pure sensatie. Het grote probleem was dat Raf en Hunkemöllermokkeltje een kind genaamd Damian delen. Dat de zoon van de duivel ook zo heet, berust trouwens louter op toeval. De term vechtscheiding draait overuren in huize van der Vaart, en Rafael zoekt soelaas bij Hunkemöllermokkeltje’s beste vrijgezellige vriendin Sabia. Laatstgenoemde neemt het niet zo nauw met de vrouwelijke versie van de bro-code en pikt met haar vuile jattengels gewoon eventjes de liefde van Hunkemöllermokkeltje leven in. Dat kan toch zomaar niet?

€4,5 miljoen euro na scheiden
Volgens Sabia dus wel, sterker nog (let op nu wordt het sappig) heeft het Hunkemöllermokkeltje, Sabia geïnstrueerd om voor het oog van een fotograaf –die verkleed als hortensia in de tuin staat– Rafaels eens in zijn Lingoballenbak te graaien in een zoektocht naar de gouden bal. Waarom? Zodat het Hunkemöllermokkeltje met de kiekjes kan aantonen dat zij niet aanzetter van de breuk was. Sabia aan de man, Rafael slecht in de media, en het Hunkemöllermokkeltje behoudt haar recht op €4,5 miljoen euro na scheiding. Iedereen blij zou je zeggen.

Raf is Sab zat
Dat is een hele smak geld, zo lijkt Sabia te denken. Geïnspireerd door de dubbele schaar (dat slechts –laten we eerlijk zijn– vier keer precies dezelfde beweging is) probeert Sabia bij Raf hetzelfde trucje. Het lijkt Rafael weinig te boeien. Het gaat in zijn carrière allang niet meer over voetbal. Oranje roept hem niet op, HSV wil hem niet en de relatie met Sabia was alleen leuk zolang het niet mocht. Rafael kijkt eens een deurtje verder en gaat spelen bij Betis Sevilla en slaat een dame aan de haak met de leeftijd van zijn vaste rugnummer: 23. So far so good, zou je zeggen.

Sab is zwanger alleen niemand kan het zien
Verkeerd gedacht. Want geen Raf voor Sab, betekent geen werk en spotlights. Dus, wat bedenkt de lieve meid: dat ze zwanger is van Raf. Waarom ook niet. Echter heeft Saabje de kracht van de zakjapanner nog niet ontdekt want dit moet volgens haar een zwangerschapsbuik van vijf maanden zijn.

7 centimeter ontsluiting
Nou lieve meid, ik gun het je van harte maar als jij met die buik zwanger bent, dan mag ik elke keer wanneer ik een bak bami pangang opvreet wel met een schaal beschuit met muisjes rondgaan. Dan heb ik as we speak zeven centimeter ontsluiting. 

Familie van der Vaart vindt Sabia stom
Opa, oma vader en moeder spugen hun gal over de hoogstzwangere vrouw. ‘Ze is aandachtsgeil, gelukkig is mijn zoon van haar af, ze liegt dat ze barst, ze is helemaal niet zwanger,’ en meer van dat soort teksten. Verder houden ze de kaken stijf op elkaar. 

Tot slot
Zo, en dan bent u nu weer helemaal bij. Naar verwachting zal de soapserie: ‘Helemaal Van der Vaart’ volgende aflevering toeslaan met een terugkeer van de ex: 'het Hunkemöllermokkeltje.' Zij zet haar zoon in om nog meer geld van haar man los te peuteren. Verder: Rafael’s nieuwe vriendin wordt het gezicht van Hunkemöller en daar is zijn ex niet blij mee.  

En Rafael? Voetbalt die nog?

Ach, wat maakt het uit.

FacebookTwitterGoogle+
Deel dit met vrienden via:
TwitterFacebookGoogle+WhatsApp

Bekijk ook..

Reageer

> > >
Sabia is al twee maanden lang, vier maanden zwanger